Vi udvider medarbejderstaben med erfaren digital marketing specialist

FIF ansætter erfaren digital marketing specialist


01
jun
Fjernvarmens Informationsfond ansatte per 1. juni Tobias Pedersen, der har en bred viden om søgemaskineoptimering og annoncering på Google.


Vi har pr. 1. juni udvidet medarbejderstaben og ansat Tobias Pedersen, der kommer fra et job som digital marketing specialist ved virksomheden F.Engel.

Tobias er uddannet i digital marketing fra Syddansk Universitet og har arbejdet med hjemmesider og digital marketing som konsulent og specialist i 10 år. Som konsulent har Tobias arbejdet med virksomheder som BAUHAUS og Arla, og så har han også arbejdet med data og programmering for SIEMENS GAMESA. Tobias har en bred viden om søgemaskineoptimering og annoncering på Google, som han vil bruge til at optimere marketing- og kampagnestrategier for fjernvarmeværkerne og leverandørerne til fjernvarmen.

Tobias vil udover den digitale marketing også være ansvarlig for salg af annoncer til bladet ’FJERNVARMEN’ og salg af bannere til nyhedsbrevene ’DAGENS OVERBLIK’, ’FORSYNING OG ENERGI’ og ’MEDLEMSNYT’.

Tobias sidder altid klar til at tage en snak om dine muligheder for annoncering og digital marketing, så giv ham endelig et kald på 3090 5391 eller skriv en mail på tp@informationsfond.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social