PULS 2022 - Rekruttering og risikostyring i den grønne omstilling

PULS 2022


28
mar
Book et mini-træfpunkt til PULS 2022, der afholdes 22. juni. Årets sommerevent for energisektoren.


PULS er fjernvarmens store sommerevent, hvor bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere samles for at blive klogere på de seneste politiske trends, nyeste teknologer og hvad der ellers rør sig i fjernvarmebranchen. Er du medlem af Fjernvarmens Informationsfond (FIF), har du mulighed for at være en del af træfpunktudstillingen eller blive logo-sponsor og være en del af samtalen og skabe synlighed omkring din virksomhed.

Hvilket sponsorat passer til dig?

Sponsor med et mini-træfpunkt

Ligesom til Dansk Fjernvarmes landsmøde, udbydes der mini-træfpunkter til PULS. Her kan du præsentere dine produkter og ydelser og netværke med mere end 200 beslutningstagere.

Et mini-træfpunkt består af et cafébord og en roll-up. Hvert mini-træfpunkt er en del af et mindre udstillerareal bestående af en 2-sidet stander, hvor du får tildelt en side. Hvert firma får eget logo i top.

Du får én deltager med i prisen. Ønsker du flere deltagere med til PULS, får du naturligvis en fordelagtig medlemspris. Samtidig får du din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.

Pris for sponsorat med mini-træfpunkt: 8.895 kr. ekskl. moms.

Logosponsor

Få din virksomheds navn og logo nævnt i markedsføringen af PULS både før og på selve dagen. Jeres logo og en digital præsentation vil være synlig under hele arrangementet.

Pris for logosponsorat: 2.695 kr. ekskl. moms.

Begrænset antal pladser

PULS afholdes i Fjernvarmens Hus i Kolding, og der er derfor et begrænset antal mini-træfpunkter til salg. Hvis du vil være sikker på en plads, bedes du kontakte Helle Engholm på tlf. 7630 8004 eller på he@informationsfond.dk.

Se en udstilleroversigt

denne oversigt kan du se, hvor de 12 mini-træfpunkter er placeret i Fjernvarmens Hus.

Bemærk: Der er kun 1 mini-træfpunkt tilbage.

Læs mere om PULS 2022 her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social