Månedens leverandør - CloudFors

Månedens leverandør - CloudFors


22
nov
CloudFors udvikler detektorer og alarmkomponenter til overvågning af fjernvarmerør.


100% klarhed over fejl på ledningsnettet

Løbende vedligehold er en forudsætning for, at fjernvarmerør holder den forventede levetid ud. Samtidig koster udbedring af fejl på ledningsnettet væsentligt mindre, hvis de bliver opdaget i tide.

Med CloudFors CFDetect får I overvågning af ledningsnettet 24 timer i døgnet året rundt.

Detektorerne sørger automatisk for at videresende informationer om fejlmeldinger til den tilhørende CloudFors Web-applikation, som tilgås via browser igennem computere, tablets eller Smartphones. Programmet giver jer et effektivt værktøj til at udføre kontrol af og overvåge ledningsnettet. Alarmkomponenter bliver udviklet efter princippet ’plug and play’.

CloudFors udvikler og samler hardware og software i Danmark. Systemet har høj driftsikkerhed og målepræcision. Og CloudFors er super innovative, når det gælder om at udvikle nye funktioner i app’en, herunder specialløsninger, hvis en kunde har brug for det.

Kræver ikke særligt kendskab til IT

”Vi har stort fokus på, at vores applikation skal være brugervenlig. Derfor behøver du heller ikke at være en haj til IT for at forstå og bruge programmet,” fortæller medstifter og CEO for CloudFors Michel Weidemann.

App’en indeholder mange spændende moduler i tilknytning til overvågningen, f.eks. et modul til opgavestyring. Her kan folk på værket, entreprenører og andre samarbejdspartnere kommunikere internt om, hvem der gør hvad hvornår. Et andet uundværligt modul er en alarmtegningsportal til lagring af alarmtegninger med notat- og redigeringsfunktioner.

Man kan få adgang til CloudFors Web-applikation for 199 kr. om måneden – med et ubegrænset antal CFDetect detektorer koblet til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social