Vi arbejder med fokus på målet

Om FIF


Om FIF

Vision og mission

Hvordan kan vores aktiviteter styrke fjernvarmen i Danmark? Det er det spørgsmål, vi stiller os hver dag hos FIF, når vi går på arbejde.

Meget har ændret sig, siden FIF blev grundlagt som Fjernvarmens Informationsfond i 1984. Men behovet for at styrke fjernvarmens ståsted er kun vokset de senere år.

Grøn omstilling - nu

Vi ved, at Danmark skal nedbringe sit CO2-aftryk med rasende hastighed for at leve op til de politiske målsætninger - og vi ved, at fjernvarmen er en vigtig brik i den omstilling. Den historie skal vi udbrede.

Konkurrence om forbrugernes ja

Samtidig ved vi også, at konkurrencen på energimarkedet bliver stadig mere intens. Fjernvarmen er ikke alene om at tilbyde grønne løsninger, og vi kan ikke bare gå fra dør til dør med et godt tilbud under armen. Fjernvarmen er et fællesskab med en helt unik fleksibilitet - og det fortrin skal vi forstå at kommunikere - og sælge.

Og hvordan gør vi så det? Som fjernvarmens eget kommunikationsbureau ser vi tre felter, hvor vi kan være med til at styrke fjernvarmens position:

1. Netværk skal løfte os - sammen

Fjernvarmebranchen står stærkest, når vi står sammen. Derfor arbejder vi på at skabe de bedste betingelser for netværk og samarbejde.

2. Kommunikation skal skabe resultater

Klare, attraktive budskaber - og effektiv brug af alle kanaler. Det skaber kunder for både fjernvarmeselskaber og leverandører, og derfor udvikler vi fjernvarmekommunikation til nutidens samtaler, netværk og salg.

3. Formidling skal uddanne de næste generationer

Den fleksible fjernvarme er et teknisk columbusæg, som kan løse mange af fremtidens udfordringer. Det fortjener de kommende generationer at blive indviet i, og derfor udvikler vi også pædagogiske materialer til dem.

Kontakt os

Fjernvarmens Informationsfond
Merkurvej 7
6000 Kolding
+45 7630 8000
mail@informationsfond.dk

Har du brug for et netværk i fjernvarmebranchen?

Læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

We are social