Styrk jeres netværk

Events


Hvert år inviterer vi til en række events, der både har et aktuelt fagligt indhold, og som skaber stærke bånd og netværk i branchen

 

Dansk Fjernvarmes Landsmøde

Hvert år i oktober er Dansk Fjernvarme vært ved årets største arrangement i energibranchen. Her mødes over 2.000 fagfolk til indlæg, debatter og ikke mindst: Uformel erfaringsudveksling og nysgerrig samtale om, hvad der kan bringe fjernvarmen videre.

FIF har ansvar for den store udstilling, hvor din virksomhed kan præsentere sig for deltagerne.

Landsmødets program er tilrettelagt, så der er god tid til de uformelle møder i udstillingsområdet, og snakken går livligt.

Der er typisk 120 virksomheder der benytter sig af muligheden, og der er rift om pladserne.

Bemærk, at din virksomhed skal være medlem af FIF for at kunne udstille.

 

To årlige konferencer 

Sammen med DBDH og Dansk Fjernvarme afholder vi to årlige konferencer, hvor vi samler de centrale aktører inden for fjernvarmeindustrien - lige fra politikere til fjernvarmeselskaberne og naturligvis vores medlemmer. Her debatterer vi branchens aktuelle vilkår - muligheder og udfordringer. Og med den politiske udvikling på energiområdet er der nok at tage fat på.

Konferencerne giver jer fin mulighed for at styrke jeres netværk blandt både fjernvarmeselskaberne og leverandørerne i branchen.

  • Energipolitisk konference
    Her tager debatten fat i de aktuelle politiske spørgsmål, der vedrører fjernvarme og fjernkøling. Vi diskuterer, hvordan de politiske rammer bedst kan støtte industrien, både herhjemme og i forhold til eksport.

  • Branchemøde
    Vi samler også medlemmer fra alle tre organisationer til et årsmøde, hvor vi sammen tager på site visit hos virksomhed eller på et produktionsanlæg. Efterfølgende er der oplæg og debat, så I både bliver opdateret inden for aktuelle emner - og styrker jeres netværk i branchen.

 

PULS - Politik, Udvikling, Læring og Samarbejde

PULS er Dansk Fjernvarmes store sommerevent for alle i forsyningssektoren. I bedste friluftsånd bliver der slået telt op i baghaven ved Fjernvarmens Hus, og så er der ellers dækket op til en levende og uformel udveksling af viden og meninger.

FIF står for udstillingsdelen, hvor der typisk er plads til ca. 12 udstillere.

Bemærk, at du skal være medlem af FIF for at kunne udstille.                

Medlemsfordele

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

We are social