Licensoplysninger og Vilkår

Licensoplysninger og Vilkår for Brug af Visuelle Aktiver


Licensoplysninger og Vilkår for Brug af Visuelle Aktiver fra Fjernvarmens Informationsfond

 

Ved køb af visuelle aktiver fra Fjernvarmens Informationsfond (herefter "FIF") anerkender køber (herefter "Køber") følgende licensoplysninger og vilkår:

 1. Ejendomsret: FIF ejer alle rettigheder, titler og interesser i og til de visuelle aktiver, herunder men ikke begrænset til billeder, grafik, og illustrationer (herefter "Aktiverne").
   
 2. Brugsrettigheder: Køber opnår kun brugsrettigheder til Aktiverne og har ikke ret til at påstå ejendomsret til Aktiverne. Brugsrettighederne gælder kun for Købers interne og eksterne brug i overensstemmelse med nedenstående vilkår.
   
 3. Tilladte Handlinger: Køber har tilladelse til følgende handlinger med Aktiverne:
  • Medtagelse af Aktiverne i e-mailmarketing, mobile reklamer eller i et tv-program eller digitalt program, så længe det forventede antal seere er mindre end 500.000.
  • Offentliggørelse af Aktiverne på et websted eller et socialt mediewebsted uden begrænsninger på antallet af visninger.
  • Deling af de uændrede Aktiver med medarbejdere og kollegaer, der har accepteret at overholde licensvilkårene.
  • Overdragelse af licensen til Købers arbejdsgiver.
    
 4. Forbudte Handlinger: Køber må ikke:
  • Distribuere den separate fil med Aktiverne til tredjepart.
  • Skabe merchandise, skabeloner eller produkter til videresalg eller distribution, hvor den primære værdi af produktet er knyttet til selve Aktiverne.
  • Overdrage licensen til mere end én arbejdsgiver, medmindre der er en særskilt licens for hver af disse.
    
 5. Begrænset Garanti: Aktiverne leveres "som de er" og uden nogen form for garanti, hverken udtrykkelig eller underforstået. FIF påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader, der opstår som følge af Købers brug af Aktiverne.
   
 6. Ansvarsfraskrivelse: FIF påtager sig intet ansvar for eventuelle krav, tab, skader eller omkostninger, herunder advokatsalærer, som opstår som følge af Købers brug af Aktiverne i strid med disse vilkår.
   
 7. Licensopdateringer: FIF forbeholder sig retten til at opdatere disse licensoplysninger og vilkår uden forudgående varsel. Det er Købers ansvar at holde sig opdateret med eventuelle ændringer.
   

Ved at købe og bruge Aktiverne fra Fjernvarmens Informationsfond accepterer Køber automatisk alle ovenstående licensoplysninger og vilkår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

We are social