FIF anbefaler: Få din fjernvarmedeklaration på hjemmesiden

FIF anbefaler: Få din fjernvarmedeklaration på hjemmesiden


16
feb
Med en fjernvarmedeklaration på din hjemmeside kan du nemt svare på, hvor fjernvarmen kommer fra. Det sikrer gennemsigtighed i din markedsføring.


- Hvor kommer min fjernvarme fra?

Det er et spørgsmål, mange af vores kunder får fra både eksisterende og potentielle forbrugere.

Heldigvis er der en nem måde at besvare det på: ved at henvise til en fjernvarmedeklaration på sin hjemmeside. Den kan du enten uploade som en PDF, eller bare linke til – så nemt kan det klares.

Det kan i mange tilfælde også tage spørgsmål i opløbet, så du slipper for at håndtere flere kundehenvendelser end højst nødvendigt.

Og du er faktisk forpligtet til at fremvise en CO2-rangering på din hjemmeside, hvor fjernvarmen sammenlignes med andre energiformer. Den kan nemt være en del af din fjernvarmedeklaration, som også viser baggrunden for rangeringen.

Undgå ulovlig markedsføring

Med et øget fokus på fjernvarmebranchen og grøn markedsføring er fjernvarmedeklarationen desuden en oplagt måde at sikre gennemsigtighed på – både overfor Forbrugerombudsmanden, men også overfor forbrugerne.

Markedsføringsloven stiller nemlig høje krav til dokumentationen, når du kommer med udsagn om, hvor meget grønnere eller klimavenlig, fjernvarmen er blevet.

Vi hjælper gerne

Uanset, hvordan du gerne vil have opsat din fjernvarmedeklaration, er vi klar til at hjælpe.

Vi kan for eksempel også lave en udvidet miljøside til dig, hvor du fortæller om dit fjernvarmeselskabs bidrag til den grønne omstilling og dine fremtidsplaner for produktionen.

Du kan se et eksempel på en udvidet miljøside lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social