Vi styrker teamet med tekstforfatter fra fjernvarmebranchen

FIF styrker teamet med tekstforfatter fra fjernvarmebranchen


16
jun
Niklas Jørgensen er fra den 15. juni tilknyttet vores team som tekstforfatter med en bred kontaktflade i branchen og Fjernvarmens Hus.


Hos Fjernvarmens Informationsfond har vi længe ønsket at styrke vores tekstforfatning i staben. Vi har derfor hyret Niklas Jørgensen, som har arbejdet med at fortælle historier fra fjernvarmebranchen i de sidste tre år.

Niklas har en bachelor i International Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet og kommer med en stærk kommunikationsprofil, da han i tidligere jobs har arbejdet med oversættelse, tekstforfatning, nyhedsbreve, grafisk design og hjemmesideadministration.

Niklas har været i fjernvarmebranchen siden 2019, hvor han startede som studentermedhjælper i Softværkets web- og marketingafdeling. I oktober 2021 blev han ansat i Dansk Fjernvarme, hvor han primært har skrevet lokale historier om organisationens medlemmer.

Vi følger nu trop og vil én gang om ugen få glæde af Niklas’ skrivekundskaber – og ikke mindst både hans kendskab til fjernvarmebranchen og hans brede kontaktflade i Fjernvarmens Hus.

Hos os vil Niklas blandt andet komme til at skrive cases, markedsføringstekster og artikler til nyhedsbreve. Han vil være at finde på kontoret hver torsdag og har ellers sin daglige gang i Fjernvarmens Hus.

Sidder du med en god historie, du gerne vil have skrevet, kan du fange Niklas på 20246622 eller skrive en mail til nj@informationsfond.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social