Fjernvarmeskolen har fået nyt site og materiale – og mere er på vej

Fjernvarmeskolen har fået nyt site og materiale – og mere er på vej


29
nov
Med et nyt look og nyt læringsmateriale til de større klasser, er fjernvarmeskolen.dk blevet et endnu bedre værktøj til at udbrede kendskabet til fjernvarmen blandt branchens fremtidige medarbejdere.


Og til næste forår kommer der nyt materiale til mellemtrinnet.

Fjernvarmeskolen.dk har igennem de sidste 10 år tilbudt gratis undervisningsmateriale om fjernvarme og energi for 4.-6. og 7.-9. klasse.

Materialet er med til at øge kendskabet til fjernvarme – og hvem ved – måske nogle af eleverne i fremtiden uddanner sig til dygtige maskinmestre, ingeniører, kemikere m.fl., som kan være med at drive den grønne udvikling.

Fjernvarmeskolen er allerede populær hos lærerne, og målet er at fastholde den popularitet – også for de mindre klasser. Derfor bliver det nye udseende og materialet for 7.-9. klasse suppleret af nyt materiale til mellemtrinnet i foråret 2023.

Vær med til at udbrede kendskabet til fjernvarme

Som fjernvarmeselskab kan I være med til at udbrede kendskabet til fjernvarmen. Del fjernvarmeskolen.dk med skolerne i jeres forsyningsområde – og inviter dem på en rundvisning.

Ved en rundvisning kan I evt. bruge animationerne på sitet til at vise produktionen af varme med netop jeres brændselsform.

Besøg den nye hjemmeside og se det nye materiale til 7.-9. klasse på fjernvarmeskolen.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social