Forklar jeres fjernvarmeprojekt på ét minut

Forklar jeres fjernvarmeprojekt på ét minut


29
nov
Med to nye animationsvideoer gør vi det let for jer at fortælle potentielle forbrugere om jeres fjernvarmeprojekt – og hvordan de selv kommer med.


Forklar jeres fjernvarmeprojekt på ét minut

Med to nye animationsvideoer gør vi det let for jer at fortælle potentielle forbrugere om jeres fjernvarmeprojekt – og hvordan de selv kommer med på den varme vogn.

Det skal være let og overskueligt for forbrugeren at takke ja til fjernvarme.

Og det skal være let at forstå, hvad der sker, når man har tilmeldt sig.

Det er nemlig både god kundeservice og markedsføring – og det vil vi gerne hjælpe jer med.

 

Sådan får du fjernvarme

Derfor har vi produceret to nye animationsvideoer, som I kan dele med forbrugerne på jeres hjemmeside og de sociale medier. Begge videoer kan redigeres, så I får jeres eget logo og præg på dem.

På lidt over et minut gennemgår den ene video hele processen, lige fra tilmelding til færdig installation. Forbrugeren får en let forståelig gennemgang – og I får langt færre personlige henvendelser.

 

 

Varmemesterordning eller abonnement

Tilbyder I jeres forbrugere en Varmemesterordning, hjælper den anden af videoerne jer med at forklare forbrugeren de mange fordele ved at lade sit fjernvarmeselskab klare al service og installation.

 

Suppler med nye spareråd

I kan desuden også købe 10 helt nye HOTTE animationsvideoer med spareråd, som er klar til at blive delt med jeres forbrugere.

Så er I med til at give jeres eksisterende og kommende kunder en hjælpende hånd i en kold tid med tårnhøje energipriser.

 

Interesseret?

Kontakt Majbritt Fegar på tlf. 7630 8035 eller mf@informationsfond.dk, hvis du ønsker at bestille animationsvideoer til dit fjernvarmeselskab.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social