Stande og træfpunkter til Landsmødet 2023 blev udsolgt på rekordtid

Landsmøde 2023 - stande udsolgt


15
jun
Der var som altid rift om udstillerpladserne til Dansk Fjernvarmes Landsmøde – allerede samme dag som bookingen åbnede, måtte vi melde om alt udsolgt.


71 træfpunkter, 15 mini-træfpunkter og 53 stande. Alt sammen udsolgt på samme dag, som bookingen åbnede.

Og selvom vi som altid har gjort alt for at få plads til så mange udstillere som muligt på Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2023, kan der altså ikke klemmes bare én mere ind i Aalborg Kultur & Kongres Center, hvor landsmødet afholdes til oktober.

Ventelisterne er efterhånden også godt fyldt – og endnu engang må vi derfor konstatere, at fjernvarmesektorens leverandører og aktører ser landsmødet som en perfekt mulighed for at møde branchen.

Efterspørgslen er stor hvert år

Det er da heller ikke første gang, at vi må melde udsolgt efter så kort tid. Faktisk har samme historie gentaget sig i en del år efterhånden.

Hver gang ville vi ønske, at vi kunne tilbyde pladser til alle dem, der gerne vil være udstillere på landsmødet. Men vi er selvfølgelig også begrænset af pladsen der, hvor landsmødet afholdes.

I år har efterspørgslen på særligt stande været større end normalt, og det er en efterspørgsel, vi håber på at kunne efterkomme til næste år, hvor landsmødet afholdes i Bella Centeret i København.

Det skulle gerne give plads til endnu flere stande og udstillere i det hele taget – men alligevel vil vi som altid opfordre til, at man er ude i rigtig god tid med at booke.

Normalt åbner vi for booking i slutningen af maj – så det gælder om at holde øje med vores hjemmeside og nyhedsbreve.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social