Månedens leverandør – brødrene kier

Månedens leverandør - brødrene kier


15
mar
Fjernvarmeunits til konkurrencedygtige priser – og med fuld fleksibilitet


Indkøb af fjernvarmeunits er ofte en større investering, men uanset om indkøbet skal i udbud eller om det er en mindre mængde, så kan brødrene kier sikre en fleksibilitet – som ikke altid er muligt hos producenterne.

Få fleksibilitet uden at opbygge et lager

Udfordringen for de fleste fjernvarmeselskaber er, at der ofte opstår en situation, hvor der er behov for lidt flere fjernvarmeunits end beregnet. I de tilfælde kan brødrene kier være behjælpelige, da de - modsat producenterne - har mulighed for at have ekstra fjernvarmeunits på lager. Med et såkaldt bufferlager skal fjernvarmeselskabet ikke selv opbygge lagre, men har fortsat fleksibiliteten til at agere hurtigt.

Godt samarbejde med producenterne

brødrene kier samarbejder med flere af de kendte producenter af fjernvarmeunits:

  • Danfoss Redan
  • Fortes Energy Systems
  • Gemina Termix
  • Metro Therm
  • Nordisk Wavin
  • Uponor

Ønskes en anden producent, er der også en løsning på det. Som grossist har brødrene kier mulighed for at indgå større aftaler med producenterne, hvilket afspejler sig i prisen.

Der er åbenhed om økonomien ved brødrene kier, så fjernvarmeselskaberne ved, at de får den bedste pris. Derfor er det vigtigt, at den gode relation gælder både i forhold til producenter og fjernvarmeselskaber.

Fantastisk samarbejde med Fjernvarme Horsens

brødrene kier vandt Fjernvarme Horsens’ udbud på i alt 11.000 fjernvarmeunits, fordi der blev forhandlet attraktive priser hjem kombineret med et højt serviceniveau.

”brødrene kier sikrer, at leverancer er punktlige og produkterne i høj kvalitet, fulgt af en fremragende service”.

Lars Stachelhaus, Forsyningschef, Fjernvarme Horsens

En stærk samarbejdspartner

brødrene kier er en erfaren grossistvirksomhed med vægt på god service og højt fagligt niveau blandt medarbejderne. brødrene kier startede i 1911 - i dag er de ejet af den danske erhvervsdrivende fond Vilhelm Kiers Fond, som har til formål at støtte humanitære og kulturelle formål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social