Månedens leverandør - Coryhex

Månedens leverandør - Coryhex


06
feb
Levering, service og renovering af varmevekslere - med fokus på kundens driftsbehov


Levering, service og renovering af varmevekslere - med fokus på kundens driftsbehov

Når Coryhex leverer og servicerer varmevekslere i industrien, er det altid med den specifikke driftssituation i fokus.

Virksomheden er leverandør af varmevekslere til en række brancher – ja faktisk stort set alle steder, hvor to medier skal adskilles, som de selv beskriver det. En af kundegrupperne er også fjernvarmebranchen, og for Coryhex slutter samarbejdet sjældent, når varmeveksleren er installeret og klar til drift. Renovering, service og optimering er nemlig helt centrale dele af det produkt, Coryhex leverer til kunden.

- Når vi samarbejder med fjernvarmeselskaber, tilbyder vi vekslerplaner, som tager udgangspunkt i deres driftsbehov. Det betyder løbende vedligehold, service og renovering, så man ikke pludselig står med en varmeveksler, der går ud af drift, forklarer direktør Brian Corydon og fortsætter:

- Vi er klar til og på forkant med pludselige nedbrud ved hjælp af vores lagerhotel med vekslere og komplette pladestakke, for det nytter ikke noget at et fjernvarmeværk skal vente i otte uger på en ny varmeveksler eller pladestak. Vi indgår derfor som partner i driften, laver en plan sammen med kunden og sørger for mindst mulig nedetid.

Netop for at hjælpe fjernvarmeselskaberne med at forhindre nedetid, investerer Coryhex konstant i mere driftssikkerhed.

Der findes et væld af varmeveksler og plademodeller – og virksomheden er ikke bange for at lagerføre de forskellige modeller for at forbedre driften hos kunderne. Derfor servicerer man alle mærker og modeller med original dokumentation.

- Vi er helt inde i hjertet på den grønne omstilling, og det kommer vores kunder til gavn i sidste ende. Vi understøtter nemlig omstillingen ved at arbejde med energioptimering, når vi servicerer varmevekslere og renoverer pladestakke på en bæredygtig og effektiv måde, fortæller Brian Corydon.

Nogle af markedets bedste vekslere

Coryhex er distributører på Alfa Lavals varmevekslere og distribuerer deres originale reservedele over hele landet. Og det er noget, man er stolte af i virksomheden.

- Vi er officiel servicepartner for Alfa Laval, som er et markedsførende mærke indenfor udvikling og optimering af drift – og vi har måske nok markedets allerbedste og bredeste vekslersortiment, fortæller Brian Corydon.

Personlig tilgang

Coryhex gør meget ud af, at deres kunder føler sig godt behandlet. Derfor skal det også være nemt og hurtigt at komme i kontakt med virksomheden.

- Vi er en flad organisation, og vi er hurtige til at tage beslutninger, siger serviceleder i Coryhex, Kim Høj Klavsen og tilføjer:

- Vi regner på den komplette serviceløsning, og så bygger vi et sikkerhedssystem op omkring den. Kundens varmevekslere skal jo ikke alle sammen udskiftes på én gang – så alt bliver nøje tilrettelagt i en eventuel serviceaftale.

- Det gælder jo om at skabe sikkerhed sammen med kunden. De kender driften bedst, og vi tilbyder derfor et produkt, som giver mening for begge parter, runder direktør Brian Corydon af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social