Månedens leverandør - DBVVS

Månedens leverandør - DBVVS


01
jan
Eksperter i biomassekedler og varmepumpeanlæg til de fleste behov.


Biomassekedler og varmepumper.

To af de helt oplagte valg, hvis man som fjernvarmeselskab i disse tider står og skal udfase en del af gassen i produktionen – eller bare vil udvide kapaciteten for at kunne levere til de mange nye forbrugere, som gerne vil have fjernvarme.

Det gør efterspørgslen på de to teknologier stor i branchen – og det har man bemærket hos DBVVS, der har solgt pillefyr og varmepumper til private og VVS’er siden 2011.

Sidste år startede man derfor en industriafdeling, som leverer varmepumper på op til 3,2 MW og biomassekedler på op til 10 MW – blandt andet til fjernvarmeværker.

Og selvom det måske er et nyt marked for DBVVS, har man valgt at lægge hårdt ud og har hentet to medarbejdere ind – projektsælger Kent Kristiansen og ingeniør Jørgen Hansen – med 20 års erfaring indenfor salg og implementering af store varmeanlæg.

Det betyder, at DBVVS kan gå ind som totalleverandører og sørge for, at alt i projektet er taget hånd om, fortæller Kent Kristiansen.

Det betyder også, at vi tilpasser det nye varmeanlæg, så det passer til varmeværkets specifikke behov. Og vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe med at servicere det færdige anlæg, hvis der er brug for det, fortæller han og fortsætter:

- Mange af vores underleverandører har masser af erfaring med fjernvarmebranchen – og vi samarbejder tæt med fjernvarmeeksperter og -konsulenter i Danmark og udlandet. Vi har lige fra starten også sikret stærke interne kompetencer – og det betyder, at vi kan løse langt de fleste opgaver for branchen.

Er klar med komplette løsninger

Det er ikke kun selve produktionsanlægget, som DBVVS er klar til at levere på. Man kan selvfølgelig ikke være totalleverandør uden at komme rundt om hele projektet – og det gælder også her.

Skal der etableres bygninger og lagre, som huser installationen, kan det derfor let gøres til en del af projektet. Og hvad end der måtte være af udfordringer til plads og logistik, finder man en unik og økonomisk løsning, forklarer Kent Kristiansen.

- I Odsherred, hvor vi har leveret to biomasseanlæg på 1 MW, har vi for eksempel opført et stort lager ved det ene anlæg, hvor taget kan åbnes, når lastbiler skal læsse noget i. På den måde løser vi en typisk pladsudfordring, siger han og tilføjer:

- Det gør vi også ved det andet anlæg, hvor ønsket var, at flisen skulle kunne læsses af med kran. For at imødekomme dette, var løsningen at opføre et lager med skydetag, så en lastbil med kran kan komme helt tæt på for at aflæsse flisen.

Ikke en døgnflue

DBVVS er måske nye i fjernvarmeregi – men det betyder ikke, at man tager en chance ved at vælge dem som leverandør på sit næste produktionsanlæg, understreger Kent Kristiansen.

- Vi bliver ikke bare en døgnflue i branchen. Vores hovedomsætning kommer på nuværende tidspunkt fra salg til private, og sidste år lavede vi et super resultat. Så vi er godt stillet rent økonomisk, siger han og tilføjer:

- Og nu er vi så klar til at slå os fast som en vigtig leverandør til fjernvarmebranchen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social