Månedens leverandør - Søren Knudsen

Månedens leverandør - Søren Knudsen A/S


11
aug
Det rette entreprenørvalg til kabel- og ledningsarbejde i forsyningsbranchen


Med fuld fart på konverteringsprojekter i fjernvarmebranchen er det vigtigt med en entreprenør, som ikke går på kompromis med kvaliteten – selvom gravearbejdet skal gå stærkt.

Og det gør Søren Knudsen A/S i den grad ikke. De har nemlig mere end 60 års erfaring med at nedgrave og vedligeholde alle typer af forsyningsledninger.

 

En fleksibel samarbejdspartner

Med tre afdelinger i Jylland, en omfattende maskinpark og cirka 170 medarbejdere, som kan deltage i opgaveløsningen, har Søren Knudsen A/S en stor fleksibilitet i spidsbelastninger.

Netop fleksibilitet er vigtigere end nogensinde, nu hvor mangel på både materialer og arbejdskraft er blevet en hverdagsbekymring for mange fjernvarmeselskaber. Det gælder altså om at arbejde så effektivt som muligt med de materialer, der er til rådighed nu og her.

Og effektiviteten fejler bestemt ikke noget hos Søren Knudsen A/S. Formænd og gravehold har nemlig flere års erfaring i planlægning og udførelse af både mindre og større projekter i fjernvarmebranchen.

I alt fra gaskonverteringer og etablering af nye fjernvarmeledninger til renovering af det eksisterende ledningsnet og styrede boringer, er du derfor sikker på at have en omstillingsparat entreprenør som samarbejdspartner.

Formændene hos entreprenøren har desuden et meget konstruktivt samarbejde og er dagligt i dialog om allokering af ressourcer til igangværende og nye projekter. Derfor kan man med kort varsel tilpasse ressourcerne til den aktuelle opgave og omstille sig, hvis der skulle opstå materialemangel.

 

Leverandør til forsyningsbranchen gennem årtier

Søren Knudsen A/S har mangeårige rammeaftaler med flere større virksomheder og forsyningsselskaber i Jylland og har stor erfaring med udførelse af større projekter både inden for fjernvarme, el, vand og fiber.

Entreprenøren har desuden været fast samarbejdspartner med TDC siden 1960 – og i fjernvarmebranchen har man udført opgaver for både Spjald Fjernvarme og Vildbjerg Tekniske Værker.

 

Fokus på miljø og kvalitetsstyring

Erfaring er der altså rigeligt at tage af hos Søren Knudsen A/S, som også har stor fokus på kvalitetsstyring og bæredygtighed i graveprojekter.

Kvalitetsstyring er integreret i processer og arbejdsmetoder – her er nøgleordene enkelthed, løbende forbedringer og erfaringsudveksling.

Man bestræber sig samtidig på at udføre opgaver, så de belaster miljøet mindst muligt. Det sker blandt andet ved hjælp af NO-DIG-metoder i opgaveløsningen, når det kan lade sig gøre, da de er mere skånsomme for miljøet og omgivelserne.

 

Besøg Søren Knudsen A/S og læs mere 

Følg Søren Knudsen Entreprenørforretning A/S på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social