Nu skulle det være! - Midtfyns Energi

Konverteringsprojekt - Midtfyns Energi


Midtfyns Energi


Nu er fjernvarmen – endelig – på vej

I Ryslinge på Midtfyn har en meget aktiv gruppe borgere ønsket sig fjernvarme fra Midtfyns Energi i årevis. Økonomien i projektet var bare ikke god nok, og så sent som i 2019 kuldsejlede det seneste forsøg.

Men så kom tilskudsordningen i 2021, og nu er fjernvarmen – endelig – på vej til Ryslinge.

 

Det var ikke bare én ting, der fik projektet i hus

 

Slå på flere strenge

- Prisen er afgjort en del af det. En nødvendig del. Men sammen med både FIF og Ryslinge Udviklingsselskab har vi også formået at slå på flere strenge denne gang.

Vi har selv - igen - haft en god dialog med både private og institutioner i området. Udviklingsselskabet har virkelig arbejdet helhjertet for sagen, både i den fysiske verden og på nettet. FIF har produceret alt fra brochurer og content til hjemmesiden til pressemeddelelser, bannere og klistermærker. Og med en vedholdende kampagne på Facebook har de holdt gryden i kog måned efter måned.

For os har det vist, at netop den brede kampagne faktisk kan skubbe et projekt over målstregen, selvom det ikke ser nemt ud på forhånd. Og med FIF er det nemt - de kender os, de kender branchen, og de ved, hvad der skal til i et projekt som dette.

Karsten Godiksen, direktør, Midtfyns Energi

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

We are social