Markedsføring - Star Pipe Nordic

Markedsføring - Star Pipe Nordic


Star Pipe Nordic


Stærk i teknik og salg

Som leverandør af præisolerede rørsystemer stod Star Pipe Nordic stærkt på teknik og salg – men marketing havde teamet reelt ikke ressourcerne til.

Derfor tog salgschef Jens Jespersen fat i Fjernvarmens Informationsfond.

 

Hjemme i branchen

- Vi kender FIF fra Dansk Fjernvarmes landsmøde, så vi ved, de er hjemme i branchen. Og da vi kom i dialog, viste det sig hurtigt, at de både har nogle gode ideer og det praktiske setup, der gør det hele meget nemmere for os, siger Jens Jespersen.

 

Meget mere i pipeline

I første omgang stod FIF for at producere annoncer, nyhedsbreve og en direct mail til alle værker. Men Jens Jespersen er ikke i tvivl om, at der er meget mere i pipeline:

- Vi ved jo godt, at én påvirkning ikke flytter det store. Så vi skal i gang med de næste indsatser, for eksempel skiftende annoncer og nye direct mails. Og FIF har nok ret i, at vores hjemmeside også kunne tåle en kærlig hånd.

Jens Jespersen, salgschef, Star Pipe Nordic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste nyt fra vores verden - direkte til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spørg nogen, der ved, hvad I taler om


Hos FIF har vi været optaget af fjernvarme - og kun fjernvarme - siden 1984. Det giver os en unik indsigt i alt fra fjernvarmens særlige vilkår til forbrugernes fordele hjemme i stuerne. Og det kan du mærke i alle vores ydelser.


Fjernvarmens Informationsfond

Merkurvej 7
6000 Kolding
Tlf. +45 7630 8000

Den obligatoriske


We are social